Jennys plats
I cyberrymden


Hej och välkommen!
  Denna sida är konstruerad av Jenny Axemark och skall således handla om henne, det vill säga mig. Jag är född på sommaren 1974 och är bosatt i Göteborg med min pojkvän och mina två undulater. Sidan är mestadels ihopknåpad för egen vinnings skull, jag tyckte det kunde vara roligt att få vara en liten del av den stora kakan, Internet.

Själv är jag en stor PC fantast, min dator är min käraste ägodel. Jag har just påbörjat en webmasterutbildning, som skall sträcka sig över merparten av 1998. Det skall bli kul att lära sig mer om html, javascript och annat som hör datorkomunikation till. Du kan titta på mitt utbildningsprogram hos Kunskapskretsen.

  Jag -91   Andra aktiviteter som gladeligen utförs är skidåkning,segling och fjällvandring. I och med att man bor på västkusten faller det sig naturligt att man gillar havet. Och att man vid bra väderförhållande tillbringar tid där, året om.

Vi brukar åka skidor minst en vecka per år. Oftast blir det nere i Alperna, helst i Österrike. Min livskamrat Daniel har avundsvärt tillbringat 5 månader i St.Anton i Österrike. Där han arbetade på diskoteket Drop in på nätterna, och tog sig nedför pisterna på dagarna.

På nästa uppslag finner du bilder från fjällvandringarna, även en del länkar. Mycket nöje.

Galleriet

 

Nominerad som veckans Till Annica Tigers sida! den 21:e Mars 1998.
Ris eller ros?Maila mig!

Uppdaterad 1998-04-20