Fibromyalgi
AG00101_.gif (4417 bytes)

   Hem
Lindring
Att leva med Fibromyalgi
Aktiviteter
Top Page 1

Välkommen till min hemsida

Jag säger som Karlsson på taket - Jag är en kvinna i mina bästa år, lagom tjock och lagom.................   , ja vad det nu vad, han sa?

Jag håller med om att det mesta här i världen är världsligt. -Eller??? Jag har inte alltid varit sådan, nej fy och usch.Jag har sprungit som en skållad råtta, men nu är det slut med det "basta cosi". Min sjukdom har drivit mig till att bli en sökare, en kundskapssökare, en meningen med livetsökare. Jag har kommit fram till att livet är underbart, härligt, trots allt och jag önskar er alla att ni nu eller någon gång i snar framtid kommer att uppleva det samma. Det blir liksom lite lättare då. Många doktorer säger - det här får du lov att lära dig leva med. Lätt att säga. Det kan ta månader, år att förstå innebörden av dessa ord. Tänk om de kunde dela med sig av sin kunskap om hur vi människor beter oss i den psykologiska krisens olika faser. Fråga din doktor.

Finns det bara en sanning, en väg till att må bra?. För mig finns lika många sanningar och möjligheter till att må bra som det finns människor här på jorden. Det gäller att hitta det som passar en bäst. Jag hoppas att jag kan ge dig någon pusselbit. Tills forskarna har kommit på bot, hitta din egen balans.

Visste du att till och med den enskilda lilla cellen strävar efter att hålla sig i balans?

Helena Klintemård

Vill du skriva brev till mig, klicka på brevlådan.             HH01580A.gif (1311 bytes)