KRIS


Typ räknaren änna!
Silver Färger Skisser Fordon Länkar

Det här e bara text ändå.
Byte e porrig, ute i frölunda.
Rätt klädd för rätt jobb.

Hemliga knappen!!

Välkommen,välkommen till vår lilla sida. Denna sida har som främsta uppgift att visa omvärlden vad våra vänner i KRIS kan. Därför har vi till största delen med målningar av dessa.
Det går segt med sidan som de flesta garanterat märker.Hoppas det funkar för idag (15/10 98) stoppade vi in en några nya målningar till, lite här å där. De står med kursiverad smal text på de sidor som de är med på. Det dröjer ytterligare tid innan vi hinner länka sidor, men det kan dröja ett bra tag. Ha det..

Vi har även ändrat namn på sidan, vilket ni också borde ha noterat vid intrånget. För er som inte vet kan nämnas att det finns tre hemliga knappar på denna sida, så leta på.

Ni kan nå oss på babsane@hotmail.com , eller genom att kladda i gästboken! Vi vill även tillägga att denna sida inte främjar brottet klotter utan endast dokumenterar en grupp graffiti-målare och deras framfart (mer fakta om detta under rubriken VIKTIGT). Det var väl allt vi hade att skriva för tillfället, om ni inte har något annat för er så titta i gästboken ....


World Wide Writers
This World Wide Writers site owned by PCA .
[ Previous |Next| List Sites]
Kom hit The gästboook